Hiba
  • Hiba történt a csatornaadatok betöltése közben.

Novák Viktória három héttel az N.A.C. Universum előtt

A hazai versenyek lezárultak, a legjobbak azonban még nem fejezték be a felkészülést, gőzerővel készülnek az N.A.C. Universumra. Novák Viktória élete első versenyén második lett a Bodysport Kupán, és most teljes erővel készül az Universumra. Egyéniben fitnesz figure kategóriában indul, illetőleg tervben van egy páros szereplés is, Kalocsai Krisztiánnal az oldalán.

Viktória remek formában van, még nagyjából 4 kilót kell fogynia, hogy elérje a figure kategória határát. Izmos, de mégis nőies, a pózolása is szépen javul, egyre kevesebb a tartás hibája.

Erőssége a hát, a váll, és a kar izom, a lábainak még száradnia kell, de úgy érzem ezzel sem lesz gond.
Nagyon nehéz tippelni, a formája mihez lesz elég, hiszen nincs két egyforma verseny, de ha a mezőny átlagát nézem, szerintem élete első versenyén szerintem döntős lehet.

Ha pedig a dobogóra is felállna, ami bőven lehetséges, az egyenesen csodálatos lenne, hiszen ne feledjük, Viktóriának ez az első versenyidénye. Persze ne feledjük, olyan ellenfelei lesznek, akik már hosszú évek óta versenyeznek, tisztában vannak az erősségeikkel, és ezeket meg is tudják mutatni éles körülmények közt, a színpadon.

Ez az amiben Viktóriának még sokat kell javulni, hiszen a jó fizikumot meg is kell tudni mutatni, és egy verseny tapasztalatával ez nyilván sokkal nehezebb, mint mondjuk az ellenfeleknek öt év élvonalbeli versenyzéssel a hátuk mögött.

Viktóriával éppen ezért sokat gyakorlunk, igyekszem minél többet segíteni, hogy a kellő pillanatban ne jöjjön zavarba, és a maximumot tudja nyújtani.
Remélem, így lesz.