Hiba
  • Hiba történt a csatornaadatok betöltése közben.

Fári Edina három héttel az N.A.C. Universum előtt

Igyekszem minél több, az N.A.C. Universumon induló sportolót bemutatni.
Most Fári Edinán a sor, aki három évvel ezelőtt indult először, akkor még a Vida Fitnesz háziversenyén, és most már az Universumra készül. Edina eddig két előkészületi versenyen indult, a Pro Nutrition Grand Prix-en, itt 4. lett, illetőleg a Bodysport Kupán, amit megnyert.

Ezek után úgy döntött, kihagyja a Superbodyt, és csak az Universumra koncentrál.
Edina jelenleg 85%-os formában van, felesleg már nincs rajta, de nyilván a víztelenítés még hátra van.

Erre Edina nagyon jól reagál, hihetetlen nagyot képes változni az utolsó két hét alatt.
Mivel még kevés versenyen indult, nagy nemzetközi versenyen ( E.B. vagy V.B. ) pedig egyáltalán nem, így kérdéses, mennyire tudja majd magát megmutatni, egy erős és népes mezőnyben.

Hiszen ott, és abban a pillanatban kell minden versenyzőnek remekelni, az idáig vezető út csak ennek a pár percnek az előkészítése volt.
Vagyis kell a megfelelő önbizalom, céltudatosság, és ami a legnehezebb, érezni kell a színpadot.
A formájával szerintem nem lesz gond, azt össze fogja rakni a versenyig, a színpadi mozgást pedig addig gyakoroljuk, amíg jó nem lesz.
Az N.A.C.-nál ez lesz az első modell verseny, így nagyon nehéz bármit jósolni.

És ennek a kategóriának a megítélése sajnos erősen szubjektív.
Bár a pontozás szempontjait pont én készítettem, tehát elvben tudom, hogyan kéne a versenyzőnek kinézni ebben a kategóriában, de nem biztos, hogy a leírást minden bíró úgy értelmezi majd, ahogy én gondoltam.
Ezen persze előre felesleges izgulni, ki kell hozni a maximumot, azt minél jobban megmutatni, és a végén kiderül, hogy mindez mihez lesz elég.