Nyomtatás

2013 Kohári Richárd nyolc héttel az Universum előtt

Írta: Vida Zoltán I Létrehozva: . I Kategória: Hírek

ricsi 027.JPG

Ricsi élete legjobb formájában van.
Régebben mindig arra kellett vigyáznunk, ne fogyjon le túl gyorsan, most erősen gondolkodnunk kell, hogyan hozzuk le az atletic kategória súlyhatárára, és hogy egyáltalán érdemes e lehoznunk.
Valószínű lehozzuk, de nem lesz könnyű, hiszen Ricsi a képen 91 kg, a Bodysport Kupán a kedvezménnyel együtt is maximum 85 kg lehet.

Ricsi többet nem fog atletic kategóriában versenyezni, tehát ha visszafogy, nyilván azzal a céllal teszi, hogy mindent nyerjen ebben a kategóriában, ami lehetséges.
Ricsi genetikai adottságai elképesztőek, nincs gyenge pontja, főleg ha az atletic mezőnyt tekintem, ahol mérettel nem tudják megverni.

Ricsi a Bodysport Kupa után a Superbodyn is atletic kategóriában indul, és természetesen ott is nyerni szeretne.
Novemberben lesz a fő versenye, az N.A.C. Universum, ahol szintén szeretne még befogyni az atletic kategóriába, idén utoljára.

Nagyon szeretne szépen búcsúzni a kategóriától, nyerni szeretne az Universumon.
Adottságait tekintve ez reális elvárás lehet, ha be tud fogyni, szerintem a szárazsággal sem lesz probléma, de mint tudjuk, ez egy pontozásos sportág, és az Universumon legalább 30 induló szokott lenni a kategóriában.

Ricsinek szerintem ez lesz eddigi legnehezebb felkészülése, nem lesz egyszerű hozni a súlyát, de ha sikerül, a végén szerintem élete legjobb eredménye várja.
Ricsi nagyon szerény, céltudatos testépítő, minden felesleges sztár allűr nélkül.

Az elért eredmények, és a hatalmas fejlődés sem változtatták meg a jellemét.
Nagyon szimpatikus testépítő, remélem a rengeteg befektetett munka meghozza gyümölcsét, és Ricsi az őt megillető helyezéseket kapja majd a versenyeken.
Vida Zoltán